Магазин

ВИДЕО: По сообраќајната несреќа дојде до тепачка – летаа браници и ретровизори

ВИДЕО: По сообраќајната несреќа дојде до тепачка – летаа браници и ретровизори

Веќе се навикнавме на бизарни нешта од Русија, а најновиот инцидент се случи на улиците на Москва.

Откако еден од возачите го игнорираше знакот „стоп“ дојде до сообраќајна несреќа кога удрил во возило за достава. Бесните доставувачи решија нештата да ги земат во свои раце, па излетаа од автомобилот и почнаа физички да се пресметуваат.

Погледнете го видеото: