Свет

ВИДЕО: Под дејство на дрога копа гроб за себе

ВИДЕО: Под дејство на дрога копа гроб за себе

На оваа вознемирувачка видео снимка може да се види како едно момче од Флорида под дејство на нов вид дрога буквално не знае за себе. Тој не знае каде се наоѓа, не може да стои и се обидува со голи раце да ископа гроб за себе.

Дрогата се вика „Флока“ и моментално е достапна во тој дел од светот. За неа се вели дека е мешавина од опасни супстанци.