среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 48

ВИДЕО: Поглед на Њујорк од птичја перспектива од Светскиот трговски центар

new_yorkkkk

Последни вести

Од врвот на Светскиот трговски центар, највисоката зграда во САД, погледот оди до недоглед и се чусвтвувате како да стоите на врвот на планетата Земја.

new_yorkkk_2

Новата опсерваторија ќе биде отворена на 29-ти мај, а сите што ќе ја посетат ќе имаат можност да уживаат во единствениот и спектакуларен поглед на Њујорк.

Најчитани вести