среда, 26 јули 2017  |  Вести денес: 28

ВИДЕО: Погледнете го ова „прецизно паркирање“

На Фејсбук страницата „Паркирам као идиот“ се појави видео снимка од борбата на еден возач со раскопаната трамвајска пруга во Загреб.

parkiram

Последни вести

На Фејсбук страницата „Паркирам као идиот“ се појави видео снимка од борбата на еден возач со раскопаната трамвајска пруга во Загреб.

Со цел да ја помине  пругата и да влезе во зградата, возачот се досетил да си постави штици, но не поминало се како што очекувал.

Коментарите за неговиот маневар се поделени. Некои го обвинуваат, а некои велат дека ако таму е влезот во неговиот двор, тогаш би требало да му биде овозможен нормален влез. Погледнете колку „прецизно“ успеа да се паркира.

Најчитани вести