Магазин

ВИДЕО: Погледнете како настанува торнадо!

ВИДЕО: Погледнете како настанува торнадо!

Од оваа снимка на која е прикажано како настанува торнадото ќе ви застане здивот.

Оние кои ја направиле снимката дефинитивно се навистина храбри.

Природата заслужува стравопочит, а тоа беше докажано и со поплавите во Србијаи БиХ.

Оваа фсцинантна снимка е направена во западниот дел на американската држава Вајоминг. Тие практично цело време го бркале невремето  за да го направат видеото кое може да ги исплаши и најхрабрите.