Магазин

ВИДЕО: Погледнете како се демонтира 100-тонски мост за деноноќие

ВИДЕО: Погледнете како се демонтира 100-тонски мост за деноноќие

Благодарение на организацијата на градежните фирми, во Англија само за 24 часа беше целосно уништен мост, тежок 100 тони.

Видеото покажува како машините пристигнуваат наутро, го подготвуваат теренот, цела ноќ работат над мостот, а на другиот ден автопатот повторно е отворена сообраќај.