Балкан

ВИДЕО: Полицаец удира шлаканица за сообраќаен прекршок

ВИДЕО: Полицаец удира шлаканица за сообраќаен прекршок

Полицаец од Србија е снимен како му удира шлаканица на возач кој не сакал да ја потпише казната за сторен прекршок.

Неговиот пријател целиот случај го снимил на својот мобилен телефон.

Полицаецот иако знаеше дека го снимаат воопшто не се потресе.

 

Погледнете го видеото на српски Блиц