Магазин

Видео: Полицијата го запленува имотот на Аца Лукас

Видео: Полицијата го запленува имотот на Аца Лукас

На вратата на Александар Вуксановиќ, познат како Аца Лукас, тропна полицијата заедно со извршители за да му запленат имот поради долг од 285 илјади евра.

Тужба против Аца Ликас поднесе поранешниот менаџер на Саша Матиќ. Тој го обвини Лукас дека издал меница без покритие во износ од 285 илјади евра.