Магазин

ВИДЕО: Политичар гледаше порно во парламент!

ВИДЕО: Политичар гледаше порно во парламент!
Бразилскиот политичар Жоао Родригез е уловен како гледа порно во Парламентот во Бразил.
Тој е претставник на Социјалдемократската партија, а толку многу се забавуваше што одлучи експлицитниот материјал да го сподели со други политичари кои со задоволство се придружија.
Жоао Родригез, им се извини на Бразилците преку Фејсбук и објасни дека видеото му стигнало преку група порака на WhatsApp.