Магазин

Видео: Поло може да се игра и на велосипед

Видео: Поло може да се игра и на велосипед

Кој рече дека елитниот спорт поло за кого е потребна скапа оперма и здрави коњи не може да се игра на улица.

Овие деца коњитњ ги замениле со велосипеди, дрвената топка со тенсико топче, а јавачките чизми со обични патики, но и понатаму тоа е таа игра-поло