Магазин

ВИДЕО: Поранешен хрватски министер „пропадна“ во студио

ВИДЕО: Поранешен хрватски министер „пропадна“ во студио

Поранешниот хрватски министер за финансии, Иван Шукер, при гостување на емисија во ХРТ4, вчера доживеа малку комична незгода. Додека зборува, амортизерите на столицата попуштаат, но сепак тоа не го спречува да го доврши своето излагање.