Магазин

ВИДЕО: Порно актерка станала посветена христијанка

ВИДЕО: Порно актерка станала посветена христијанка

Тереза Кери со години снимала порно филмови, а нејзината кариера траела од 1998 до 2009 година.

Таа снимила над 100 филмови за возрасни, а се појавувала гола на речиси сите порно списанија.

Но сето тоа се сменило кога доживеала откровение, односно како што вели таа, имала блиска средба со Исус.

Веднаш потоа, во 2009 година, Тереза ги прекинала сите контакти со порно индустријата и денеска е посветена христијанка.

Таа и нејзиниот сопруг Скот го очекуваат своето прво бебе и велат дека ќе го научат како да живее како вистински христијанин.