Магазин

ВИДЕО: „Посекси амин“: Ова се навивачките во Бразил

ВИДЕО: „Посекси амин“: Ова се навивачките во Бразил

Кој вели дека жените не се разбираат во фудбал. Ако ништо друго знаат барем како се навива за својата репрезентација. Погледнете ги овие модели и оценете сами…