Магазин

Видео: Поставен нов светски рекорд, Индиец проголта 22 мечеви

Видео: Поставен нов светски рекорд, Индиец проголта 22 мечеви

Кишан Ајала постави навистина бизарен светски рекорд откако проголта 22 мечеви.

Луѓето кои се собраа околу него за да посведочат на овој светски рекорд останаа без зборови и во неверување од она што го прави.

Тој вели дека цели 16 години вежбал за ова и е пресреќен што успеал да го собори светскиот рекорд.

Погледнете го неговиот неверојатен подвиг.