Магазин

(ВИДЕО) Повторно невина- Бразилката со најдобар задник си ја заши вагината!

(ВИДЕО) Повторно невина- Бразилката со најдобар задник си ја заши вагината!

Откако привлече големо внимание со победата на натпреварот „Мис бум бум“ и со прогласувањето на Бразилка со најдобар задник, Индијанара Карваљо (22) одлучила повторно да биде невина, па се одлучила за хируршки зафат со кој што ќе и се зашие хименот.

„ Се одлучив да се оперирам пред да го снимам новиот серијал од разфолени фотографии бидејќи не би се чувствувала добро кога ќе позирам гола, а да не сум онаква каква што сум дојдена на овој свет. Исто така, тоа што сум девица ќе придонесе повеќе да се почитуваат победничките на „Мис бум бум“, изјавила Индијанара, која по направената хименопластика ќе мора да се воздржува од секс намалку три месеци.

Таман, додека не се појави друг… вистински маж во нејзиниот живот.