Свет

ВИДЕО: Пожар за неколку секунди проголта цела зграда

ВИДЕО: Пожар за неколку секунди проголта цела зграда

Од оваа видео снимка на која се гледа како за неколку секунди пожар буквално проголтува цела зграда во еден ден ќе ви смрзне крвта.

Погледнете…