Магазин

ВИДЕО: Пожарникар бил на матура кај девојче кое го спасил кога била бебе

ВИДЕО: Пожарникар бил на матура кај девојче кое го спасил кога била бебе

Шеесет и едногодишниот Мајк од Вашингтон, кој работел како пожарникар присуствуваше на матура кај девојче кое го спасил кога била бебе.

Пред 17 години тој бил пратен да изгаси пожар во една семејна куќа.

Мајк ја спасил Даниел Дависон која сега има 18 години. Таа тогаш лежела во своето креветче во куќата која била зафатена од оган. И сега после 17 години присустуваше на нејзината матурска забава.