Магазин

Видео: Предевровизиски настап на Кајмакоски во Амстердам

Видео: Предевровизиски настап на Кајмакоски во Амстердам

Даниел Кајмакоски за прв пат пред публика ја изведе евровизиската песна Autumn Leaves, на големиот предевровизиски настан „Eurovision in Concert“ во организација на евровизиските фан-клубови.

Настанот на кој учествуваа 24 евровизиски претставници се одржа во текот на изминатиов викенд во Амстердам.

По изведбата на песната, Кајмакоски предизвика голем интерес на прес-конференциите. Новинарите бараа интервјуа и изјави од нашиот претставник.

Следното претставување на нашата песна за годинешниот Евросонг ќе биде во Москва на 24. април.

Настапот на Кајмакоски може да го погледнете во видеото подолу.