Магазин

ВИДЕО: Прекина воена парада за да го гушне својот херој!

ВИДЕО: Прекина воена парада за да го гушне својот херој!

Девојче кое не го видело својот татко девет месеци додека тој бил на Средниот исток воопшто не ја интересираше воениот протокол, па кога го здогледа меѓу војниците веднаш му потрча во прегратка на својот херој.

Среде воената парада оргнизирана како добредојде во центарот на вниманието се најде ова девојче кое го напушти своето место и дотрча докај својот татко војник.

Поручникот Даниел Огелсби бил отсутен девет месеци и неговата ќерка Карас повеќе не можела да чека за да го прегрне.

2

Станала од седиштето, претрчала низ салата и го зграбила својот татко за нозе, а тој се наведна, ја прегрна и и рече да се врати на своето место.

Војниците во Колорадо се вратиле од вежби во Кувајт, каде се обучувале за борба против припадниите на Исламската држава.

Поледнете колку и недостасувал нејзиниот татко…