Магазин

(ВИДЕО) Прекрасен краток филм за дарежливоста

(ВИДЕО) Прекрасен краток филм за дарежливоста

Краток филм снимен во Сингапур сигурно ќе ве допре.

Станува збор за син кој го мразел својот татко поради сиромаштијата, но се се смени откако ја откри неговата тајна.

Прекрасна поучна лекција на која треба да ги научиме нашите деца!