Магазин

ВИДЕО: Преслатко, мама и бебе панди пред спиење

ВИДЕО:  Преслатко, мама и бебе панди пред спиење

Слатко видео од зоолошката градина во Тајпеј, мама панда го собирала палавото бебе кое сака да се шета, а не да спие.

Иако пандата е голема изгледа застрашувачки, видете со каква нежност се грижи за своето младенче, вистински мајчински инстикт.

Ако сте растежени или нервозни погледнете го видеото кое ќе ве разнежни.