Магазин

ВИДЕО: Преслатко: На овој спанко му треба време да се разбуди

ВИДЕО: Преслатко: На овој спанко му треба време да се разбуди

Оливер е преслатко бебе кое ќе ви го растопи срцето.

На оваа видео – снимка можете да видите дека за да се разбуди нему му треба повеќе време и притоа ги покажува сите емоции.

Погледнете…