Магазин

ВИДЕО: Преслатко тигарче со добри навики

ВИДЕО: Преслатко тигарче со добри навики

Ова мало тигарче е навистина слатко, а веќе има стекнато и добри навики.

На оваа видео снимка можете да видите како малото тигарче мокри во специјален сад за таа намена…
Погледнете…