Магазин

Видео: Пријателство меѓу коза и носорог

Видео: Пријателство меѓу коза и носорог

Со повеќе од 800.000 прегледи на YouTube, видеото од веселото дружење на носорогот Литл Џи и козата Лами стана хит. Никој не очекувал дека малиот носорог ќе стане толку славен.