Магазин

Видео: Првата средба на малиот Џејкоб со прскалка

Видео: Првата средба на малиот Џејкоб со прскалка

Едногодишните деца обожуваат да го истражуваат светот околу себе.

Малиот Џејкоб е исто така љубопитен, а неговата прва средба со прскалката во дворот е неверојатно симпатична.

Џејковата реакција со допирот на првиот млаз на вода е неверојатно смешна.

Прво малку се исплаши, па се замисли. Иако малиот е шокиран, сепак не се откажа.

Погледнете