Магазин

ВИДЕО: Првите 16 секунди од необјавениот спот на Тоше

ВИДЕО: Првите 16 секунди од необјавениот спот на Тоше

Спотот за песната „Жал ми е“ (Жао ми е) е снимен во Белград и во Софија. Во песната се зборува за  љубовната приказна меѓу двајца млади, а во него покрај нашиот непреболен Тоше се појавува и манекенката Сара Леши. Во долгоочекуваниот видео запис Тоше е во облека од античкиот период.

Додека да биде објавен целиот спот, погледнете ги првите 16 секунди.