Магазин

ВИДЕО: Ракун се опијани во магацин со алкохол

ВИДЕО: Ракун се опијани во магацин со алкохол

Оваа видео снимка објавена на ЈуТјуб на која се гледа како ракун кој заглавил во магацин за алкохол се опијанил стана вистински хит на Интернет.

На снимката се гледа како ракунот се тетерави низ магацинот, пие, а на крајот паѓа исцрпен.

Погледнете…