Магазин

Видео: Распеани мајка и ќерка

Видео: Распеани мајка и ќерка

Мајка и ќерка денот го започнуваат пеејќи ја песната “Love is an Open Door” од популарниот цртан “Frozen”.

Девојките својата музичка точка ја снимиле во својот автомобил и ја објавиле на Јутјуб, а за брзо време добија и свои фанови.

А, како помина изведбата, проценете од следново видео