Магазин

ВИДЕО: Разладете го автомобилот за 10 секунди без клима

ВИДЕО: Разладете го автомобилот за 10 секунди без клима

Седнувањето во пеколно топол автомобил, не само што е мошне непријатно, туку може да биде и опасно по здравјето.

Воопшто не е важно дали имате клима уред или не, овој трик ќе ви помогне да го разладите автомобилот што стоел на сонце за 10 секунди.

Се што треба да направите е да го отворите прозорецот на совозачката страна и да ја затворите вратата, а вратата од возачот да ја отворате и да ја затворате. Повеќе за ова во приложеното видео: