Магазин

ВИДЕО: Реклама инспирирана од инцидентот во Белград

ВИДЕО: Реклама инспирирана од инцидентот во Белград

Нова провокација се појави по фудбалскиот меч помеѓу фудбалските репрезентации на Србија и Албанија.

Барем така српските медиуми ја опишуваат рекламата на една албанска компанија за кекс. На рекламата се гледа како еден навивач управува ист дрон како оној што го носеше знамето на голема Албанија.

Текстот на рекламата во превод гласи вака:

-Охо, хо колку е убаво долу на теренот. Она што е твое, твое е!