Свет

ВИДЕО: Репортер заплака додека известуваше за Газа

ВИДЕО: Репортер заплака додека известуваше за Газа

Репортерот Ваел Дадух од телевизиската куќа Ал Џезира заплака за време на јавувањето од Газа, каде Израелците вршат терор врз Палестинците веќе две недели.

Дадух посети населба во близина на Газа, каде вчера загинаа над 60 Палестинци.

Зборувајќи за хоророт низ кој поминуваат цивилите од Палестина, заплака и излезе од кадар.

Погледнете…