Магазин

ВИДЕО: Ријана повторно се најде на мета на ПЕТА

ВИДЕО: Ријана повторно се најде на мета на ПЕТА
Ријана повторно се најде на мета на ПЕТА
Ријана повторно се најде на мета на ПЕТА

Ријана повторно се најде на мета на ПЕТА. Организацијата очигледно нема намера да и прости на Ријана за нејзината љубов кон крзното. Неколку активисти на организацијата и упатија непријата порака, додека познатата пејачка го промовираше нејзиниот нов парфем РиРи.

ПЕТА ја нападна Ријана јавно уште во 2012-тата година поради тоа што носеше чизми од змиска кожа. Активистите што се борат против употребата на вистинското животинско крзно и кожа, овој пат, во продавницата Мејсис каде Ријана го промовираше својот нов парфем, фрлија сенка на целиот настан.

Работниците биле присилени на сила да ги избркаат активистите кои цело време скандирале и држеле во рака написи со порака „Кој мораше да умре за твојот капут?“, а некои едноставно викале „Срам да ти е Ријана!“.

Како изгледаше настанот погледнете во приложеното видео!