Свет

ФОТО/ВИДЕО: Роднините на исчезнатите патници бесни, со шишиња ги гаѓале управниците на малезиската авио-компанија

ФОТО/ВИДЕО: Роднините на исчезнатите патници бесни, со шишиња ги гаѓале управниците на малезиската авио-компанија

Потрагата по изчезнатиот „Боинг 777“ во кој имаше 227 патници и 12 членови на екипажот, продолжува, при тоа пребарувајќи се повеќе од 27.000 квадратни наутички милји.

Дури 49 бродови и 32 авиони се вклучени во потрабата по боингот.

Управниците на „Малезија Ералјнс“ денеска одржаа состанок поради немилиот настан, каде роднините на лицата што патувале во исчезнатиот авион предизвикале инцидент, гаѓајки ги управниците со шишиња полни со вода, барајќи од нив да им дадат што повеќе податоци и да им ја кажат вистината.

avion, malezija, gađanje, flaše, foto Dejli mejl

)