Магазин

(Видео) Русинка ја прегази камион, таа стана и се прошета

(Видео) Русинка ја прегази камион, таа стана и се прошета

Да се остане без зборови! Откако камионот ја прегазил, оваа Русинка која се нашла пред неговите тркала возејќи велосипед, станува и си оди!