Магазин

ВИДЕО: Русинка прошета гола низ прометна улица

ВИДЕО: Русинка прошета гола низ прометна улица

Русинката Јулија Воркова е снимена како се шета гола носејќи само високи потпетици, низ прометна улица на која врват автомобили.

Таа е приведена од страна на полицијата, за време на редовна контрола на сообраќајот.

Таа била веднаш однесена во болница за да се изврши проверка дали е под дејство на дрога или алкохол.

Засега нема повеќе детали за оваа бизарна прошетка, но очигледно е дека нешто се случува со оваа девојка.