четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 58

ВИДЕО: Руската национална телевизија за Македонија: Тука Украина не ви успева

tut_vam_ne_ukraina

Последни вести

Руската национална телевизија објави репортажа посветена на големиот народен собир на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје.

Репортажата е насловена како „Тука Украина не ви успева: 100 илјади жители на Македонија рекоа НЕ на Мајдан“.

Најчитани вести