Свет

ВИДЕО: Рускиот град Владивосток целосно под снег

ВИДЕО:  Рускиот град Владивосток целосно под снег

Улиците во рускит град Владивосток исчезнаа, а првите ката станаа приземје, семафорите и сообраќајните знаци се наѕираат од снежната покривка.

Сепак Русите очигледно навикнале на вакви услови па изнаоѓаат начини за смеа во снежната лавина, како што се гледа во снимката, која ја пренесува и „English Russia“.