Магазин

ВИДЕО: Со само 15 минути до секси задник и затегнати нозе

ВИДЕО: Со само 15 минути до секси задник и затегнати нозе

Само 15 минути се доволни за секси задник и затегнати нозе. Доаѓа летото, а тоа значи дека треба да се фрлите на вежбање и на поправање на евентуалните несовршености.

За совршено обликуваниот задник и цврстите нозе не се заслужни само добрите гени. Напротив, од пресудно значење е вежбањето, а еве неколку вежби што можете да ги правите дома и за кои што не ви е потребна никаква опрема.

Погледнете во приложеното видео што треба да правите: