Македонија

ВИДЕО: Саше Политико доби шлаканица и му летна телефонот!

ВИДЕО: Саше Политико доби шлаканица и му летна телефонот!

По неколку упади при кои со својот телефон поставуваше провоцирачки прашања, како и упадот во вестите на Канал 5, Саше Политико конечно сретна рамен на себе, пишува порталот Засе.мк.

Погледнете…

Извор: Засе.мк