Магазин

ВИДЕО: Се бара жена за овчарот Марјан од штипско

ВИДЕО: Се бара жена за овчарот Марјан од штипско

Во селото Пушче, кое се наоѓа на 20 километри од Штип, има само шест куќи и 15 луѓе.

Еден од тие 15 луѓе е и 22 годишниот Марјан Трајчев кој се јави во Канал5 со цел да му помогнеме да го среди приватниот, односно љубовниот живот.

Инаку Марјан е навистина голем работник, има и 300 овци.

Сака на неговата идна избраничка да и купи се што ќе посака, нема ништо да и недостасува, единствен услов е да биде домаќинка.

Се надеваме дека ќе успееме да му помогнеме да ја најде својата сопатничка во животот.