Свет

ВИДЕО: Се отвори земјата во Кина и проголта автомобил

ВИДЕО: Се отвори земјата во Кина и проголта автомобил

Огромна дупка вчера се отвори среде улица во Кина и буквално проголта автомобил.

Двајцата мажи кои се наоѓале во возилото имале огромна среќа и успеале да поминат без потешки повреди.

Погледнете…