Магазин

ВИДЕО: Се прошета гола низ Хонг Конг!

ВИДЕО: Се прошета гола низ Хонг Конг!

Модел реши да прошета гола низ улиците на Хонг Конг под мотото „Без панталони е најдобро“. На себе немаше ништо друго освен маичка, ранец и чизми, а верувале или не, најголемиот дел од минувачите тоа воопшто не го забележале.

Експериментот е снимен и на видеото јасно можете да забележите дека девојката шета низ шопинг центри, метро, поминува низ густо проодни улици, а ретко кога некој забележува дека таа воопшто не носи пантолони.

Дури и на маичката има натпис „Без пантaлони е најдобро“ за да потенцира дека е гола, но никому око не му трепнува.