Свет

ВИДЕО: Се снимаа додека патуваат, па настана хаос

ВИДЕО: Се снимаа додека патуваат, па настана хаос

Четворица млади се снимаа со камера додека патуваа и ја пееја омилената песна, но одеднаш настана хаос – се дупна гума од автомобилот и девојката загуби контрола над возилото.

Погледнете…