четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 51

ВИДЕО: Седум дена без огледало – еве ја реакцијата!

ogledalo

Поврзани вести

Замислете го светот без огледало. Седум дена да немате никаква претстава како изгледате. Дали би издржале?

Замислете дека едно утро се будите и ги извршувате сите утрински ритуали, а притоа ниту еднаш да не се погледнете во огледало.

Ако никогаш не сте размислувале за тоа, сега е вистинско време пред себе да си поставите ваков предизвик.

Пет доброволци ги прекриле сите огледала во своите домови и на работното место и издржале една недела ниту еднаш да не видат како изгледаат.

Сепак, колку и да им било тешко, сите на крајот имале позитивен став за себе.

Погледнете…

 

Најчитани вести