Магазин

ВИДЕО: Секој би сакал ваков базен во дворот!

ВИДЕО: Секој би сакал ваков базен во дворот!

Приватниот базен од видео снимката, ко е вреден два милиони долари остава без здив.

Рајското ремек дело се наоѓа во Јута и нуди неверојатен поглед, многу забава и загарантирано опуштање и уживање.