Магазин

ВИДЕО: Секс во трговски центар сред бел ден!

ВИДЕО: Секс во трговски центар сред бел ден!

Пар од Австралија имал сексуален однос среде бел ден во преполн трговски центар. Нивниот однос со мобилни телефони го забележале две момчиња кои се нашле на местото.

Кога едно од момчињата пришло до парот и ги прашало дали се свесни што прават на јавно место, мажот и жената го прекинале односот.

Мажот почнал да се извинува и додал дека тој е одговорен.

-Извинете се занесовме. Јас сум целосно одговорен за ова што се случи, вели мажот на ова видео.