Секс

(ВИДЕО) „Сексерсајз“, секс и фитнес

(ВИДЕО) „Сексерсајз“, секс и фитнес

Нов вид на фитнес постана многу популарен, а се заснова на симулација на секс. Но, дали и вие би оделе на „сексерсајз“?

Основачите на овој начин на вежбање ја правдаат својата идеја со брзиот начин на живот. Според нив, човек нема време за спалната соба како порано, па одредени групи на мускули се запоставени.Со добар ритам се симулираат сексуални односи.

Велат дека на овој начин ќе бидeте фит и подобри во кревет. Бидејќи ќе изостане завршницата која ја имате со партнерот, по вежбањето изедете малку чоколада.

Еве како тоа го прават инструкторките: