Магазин

(ВИДЕО) Секси кукли подобри од вистински жени

(ВИДЕО) Секси кукли подобри од вистински жени

Кукли од квалитетен силикон кои се толку реални што тешко можат да се разликуваат од вистински жени, се најдоа во продажба во Јапонија.

Компанијата „Ориентал инудстри“ креираше реплики на Јапонки со автентични очи и кожа која на допир изгледа како вистинска.

„После ова, повеќе никогаш нема да посакате да одите во кревет со вистинска жена,“ тврдат произведувачите.

Купувачот може да го избере изгледот на кукла, вклучувајќи боја на коса, големина на гради. Цената изнесува околу 1250 евра, а во тоа се вклучени и неколку провокативни комбинации.

Бројките велат дека владее голем интерес, а на клиентите најмногу им се допаѓаат подвижните зглобови на куклата бидејќи може да се постави во секоја положба.