Магазин

ВИДЕО: Северина за „Harper’s Bazaar“

ВИДЕО: Северина за „Harper’s Bazaar“

Северина за српското издание на модното списание „Harper’s Bazaar“ сними моден едиторијал во дворецот Тракошчан, во Хрватска.

Погледнете го видеото: