Магазин

ВИДЕО: Што би се случило кога сите луѓе би исчезнале од Земјата?

ВИДЕО: Што би се случило кога сите луѓе би исчезнале од Земјата?

Тешко е да се замисли, но некои од овие предвидувања навистина би можеле да се случат.

Најновото видео на „Earth Unplugged” сугерира дека со исчезнувањето на човечката цивилизација кучињата и мачките би еволуирале во нешто слично со нивните далечни претци.

Погледнете го можното сценарио: